.
Hubungi Kak Liza Sekarang!
-->> 019-3278824 / 019-6622799 <<--


.

Petua menurunkan berat badan dengan minum Alpha Lipid SD2

1. Tambahkan 2 sudu penuh SLIM DIET II ke dalam 250 ml air sejuk atau air biasa (Air panas/suam tak boleh ye). Shake sehingga sebati. Anda perlu minum 4 kali sehari iaitu pagi, tengah hari, malam dan sebelum tidur. Pastikan cukup 4 kali sehari. Tapi kalau anda rasa berat 4 kali sehari boleh buat 
3 kali sehari dengan cara  ( Pagi = 3scoop , Petang= 3scoop , Malam= 2 scoop) . Asalkan cukup 8 scoop sehari.

2.
  Jangan makan makanan berKARBOHIDRAT, berLEMAK dan berGULA untuk 2 minggu pertama. Lagi lama anda boleh teruskan, lagi bagus. Itu merupakan BONUS besar untuk tubuh anda sendiri!

 3.  Tingkatkan pengambilan makanan segar seperti sayur-sayuran (sayuran tidak berubi). Jangan berlapar kerana bila anda lapar penurunan berat akan menjadi perlahan. Alpha Lipid SD2 bukan meal replacement seperti kebayakkan produk tetapi ianya meal supplement dimana tidak boleh skip waktu makan. Anda boleh makan PROTEIN seperti AYAM, IKAN, DAGING, TELUR, SEA FOOD. Masak apa pun tak kisah dan banyak mana pun tak kisah.

4. 
Pastikan anda minum air cukup 2 liter sehari. Lebih banyak adalah lebih baik kerana lemak yang diurai akan keluar melalui urine & perpeluhan

5.
  WAJIB TAHU Pengambilan buah-buahan adalah TIDAK DIBENARKAN semasa menjalani program ini kerana kandungan Karbohidrat dalam buah-buahan adalah terlalu tinggi. Dalam program ini, kadar karbohidrat harian yang perlu diambil hanyalah antara 20 - 35 gram sahaja untuk sehari.

6.
  Jika anda inginkan penurunan berat badan yang lebih anda boleh amalkan minum green tea tanpa gula atau apple cider (diambil 1 sudu sehari waktu makan tengah hari). Jika anda dapat amalkan senaman adalah lebih baik.
0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...