.
Hubungi Kak Liza Sekarang!
-->> 019-3278824 / 019-6622799 <<--


.

Alpha Lipid SD2 : Cara Kuruskan Badan Yang Berkesan!

Adakah anda merasakan saiz badan anda semakin 'BESAR', 'LEBAR' dan 'MONTEL'??
  • Bagi seorang atlet, berat badan naik mendadak sejak kurang aktif bersukan.
  • Bagi kaum Hawa, badan menjadi semakin lebar setelah melahirkan anak.
  • Bagi kaum Adam, perut semakin membuncit setelah berkahwin.

Alpha Lipid SDII Gemuk

Ini permasalahan yang biasa kita dengari saban hari. Tidak kiralah samada daripada ahli keluarga, sahabat handai, rakan sepejabat mahupun jiran tetangga. Hal ini benar-benar merungsingkan jika anda ingin kuruskan badan kembali, apatah lagi hakikatnya memang sukar untuk menghilangkan walau 1kg sekalipun. Sedangkan badan anda telah mengalami kenaikan puluhan kilogram berat badan.

Alpha Lipid SD2 Gemuk

Alpha Lipid SD2 - Cara Kuruskan Badan Berkesan


Anda kini telah menemui suatu jalan yang lebih mudah untuk mengembalikan kecantikan dan ketampanan diri anda. Ya, dengan produk pengurusan badan Alpha Lipid SD2, anda bakal kembali ke zaman muda anda dahulu!

Hanya amalkan cara penggunaan Alpha Lipid SD2 sebanyak 3 atau 4 kali sehari dan lihat hasilnya dari minggu ke minggu! Anda akan melihat perubahan yang menakjubkan pada berat dan ukurlilit badan anda! 

Dengan kelebihan formula Alpha Lipid dan kehadiran ekstrak green tea, anda tidak hanya mendapat hasilnya sekali sahaja. Malahan penampilan baharu dan berat ideal anda mampu dikekalkan dengan mengikuti fasa diet Alpha Lipid SD2 yang betul.

Tips Tambahan Kuruskan Badan Dengan Lebih Cepat!


Bayangkan sahaja jika dengan pengambilan Alpha Lipid SDII, anda sudah mampu hilang 2-5kg dalam seminggu. Jadi, bagaimana pula jika anda gabungkan dengan senaman ringan??

Alpha Lipid SDII

Kesan penurunan berat/ ukurlilit badan anda akan menjadi lebih cepat kerana perpeluhan. Antara contoh senaman yang mudah adalah berjoging namun bagi mereka yang sibuk sehingga jarang keluar, hanya amalkan 'skipping' di rumah pun sudah memadai. Memang mudah!

Harga Pakej Alpha Lipid SD2


Jika anda bukan ahli, harga Alpha Lipid SDII adalah RM180 bagi setiap tin. Namun, ingin saya tekankan bahawa keahlian adalah sangat penting demi keuntungan dan kemudahan anda sendiri kelak. Antara kelebihan seorang ahli adalah harga RM150 bagi setiap tin Alpha Lipid SD 2.

Oleh sebab itu, saya telah memasukkan senarai pakej lengkap yang saya tawarkan di laman web rasmi untuk rujukan anda. Sila klik pada pautan berikut --> Pakej Harga Alpha Lipid SD2

Anda juga boleh hubungi saya, Kak Liza (019-3278824 / 019-6622799) untuk sebarang permasalahan dan pertanyaan! Saya bersedia membantu anda! :)

 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...